Het onderscheid zoeken wij in de details

ontwerp  |  aanleg |  onderhoud

De duurzame tuin

Wij realiseren graag een duurzame tuin waar mens en natuur samenleven! In onze tuinontwerpen, adviezen, aanleg en onderhoud houden wij daar rekening mee. Daarom geven wij jouw tuin een natuurlijk karakter. Daarnaast letten we op verschillende factoren die invloed hebben op de ontwikkeling van het groen. Denk aan een beplantingsplan, bodemverbeteraars, bemesting, ziektes en plagen en drainage. Zo zorgen we voor de natuur en houden we rekening met elkaar.  

jouw droomtuin binnen handbereik

Ontwerp & advies

Ieder tuinontwerp is uniek. Een doordacht concept is de basis. Daarbij zijn de juiste ingrediënten voor het beste ontwerp: vakmanschap, gevoel voor ruimte, stijl en de nodige creativiteit. Het is een creatief samenspel. Vervolgens combineren we de belangrijkste elementen: strakke zichtlijnen, een goede indeling, eenvoud, aandacht voor detail in combinatie met een landelijk karakter. Als geen ander zijn wij in staat jouw ideeën en wensen naar een hoger niveau te tillen. Zo creëren we voor jou een verrassend ontwerp van jouw buitenruimte.

Tuinaanleg

Het aanleggen van jouw tuin vereist niet alleen vakmanschap, maar ook visie en aandacht voor detail. Het ontwerp staat op papier. Alle passende materialen, kleuren, verlichting en beplanting zijn gekozen. Het gaat nu echt beginnen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is uitkijken naar hoe het ontwerp vorm krijgt. Laat je verwachtingen overtreffen, het moment is bijna aangebroken dat jouw buitenruimte gaat leven. 

tuinonderhoud

Een buitenruimte die leeft, heeft aandacht nodig. Wij nemen graag de nodige zorg uit handen. Van Hell Tuinen verricht tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. De mogelijkheden zijn divers: jaarrond onderhoud, onderhoudsbeurten, beregening of het gazon in topconditie houden. Wij denken graag met je mee. Zo blijft jouw tuin het hele jaar in topconditie! 

Tuinberegening en waterpartijen

Beregening
Met een professionele beregeningsinstallatie blijft je tuin in topconditie. Elke tuin is uniek en verdient een eigen beregeningsplan. Van Hell Tuinen gebruikt beregeningsmaterialen die weinig onderhoud nodig hebben en niet opvallen tussen het groen.

Waterpartijen
Water brengt leven in je tuin. Je raakt immers nooit uitgekeken op glinsterende vijvers en stromende waterpartijen. Of het nu gaat om moderne waterbakken, organisch vormgegeven vijvers of een rustgevend kabbelende waterloop. Wij zijn er voor je, bij vragen of advies. Er zijn veel mogelijkheden en elke waterpartij heeft zijn eigen unieke karakter.

Tuinhoutbouw op maat

Houtbouw omvat alle aangelegde houten elementen in een tuin. Elementen in alle soorten en maten. Van vlonders tot hele schuren. Hout is als geen ander materiaal in staat om jouw tuin een unieke look te geven. Stoer en robuust of juist sfeervol en verfijnd. Of je nu voor een nieuwe schutting, pergola, damwand of complete veranda gaat. Wij bouwen praktische én esthetische houtbouw passend bij jouw tuin.

Lichtplan

Het verlichtingsplan is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor sfeer en dieptebeleving. Met de juiste verlichting geven wij een extra dimensie aan je buitenruimte. Bomen die ‘s avonds ontpoppen tot ware eyecatchers, knusse verlichting onder de overkapping en subtiele spots langs de oprijlaan. Kortom: in iedere buitenruimte hoort verlichting thuis. Het ontwerp is de juiste basis voor het creëren van jouw ideale buitenleven.

Vorige slide
Volgende slide

Een tuin van Van Hell

Een doordacht concept is de basis. Vanuit daar combineren wij strakke zichtlijnen met eenvoud, aandacht voor detail en een natuurlijk karakter. Wij maken één geheel van jouw wensen en voegen alles samen in een eigen karakteristiek ontwerp en een tuin die bij jou past.